Onze persoonlijke ervaringen met Laminine

Inmiddels hebben meerdere mensen, die enige tijd Laminine gebruiken, een testimonial geschreven over hun ervaringen. Deze delen we graag, zodat je een indruk kunt krijgen wat Laminine voor jou kan betekenen.

Laminine heeft ons leven volledig veranderd en we willen dit niet voor onszelf houden en voelen het haast als een morele plicht dit supplement van harte aan te bevelen. Het is voor ons een life-changer en we hebben, naast onze eigen positieve ervaringen, zoveel succesverhalen in onze directe omgeving gezien. En ja, we begrijpen heel goed dat je nu misschien denkt: "jaja, het zal wel, dat kan toch niet waar zijn? Dit moet een verkoop truc zijn." Maar nee, dat is het oprecht niet! We zouden geen testimonials plaatsen die niet authentiek zijn. We kunnen juist oprecht en uit eigen ervaring zeggen dat Laminine een supplement is, dat écht zijn werk doet.

Tip: We moedigen je aan ook je eigen onderzoek te doen. Er zijn online verschillende YouTube filmpjes te vinden met nog meer ervaringen en meer informatie over laminine. In deze verschillende video’s delen mensen hun persoonlijke ervaringen.

 

Happy Pill

 

Laminine heeft bij bijna iedereen die ik ken meerdere positieve effecten. Soms pas na een paar weken, maar vaak eerder, (zoals bij ons al na 4 dagen). Ieder lichaam is anders en reageert ook anders in het verlichten van verschillende kwalen. Het werkt het beste als je het de tijd geeft om zijn werk te doen. Het is, net als bij homeopathie, belangrijk om het lichaam de tijd te geven om zichzelf te herstellen en daarom is het advies om Laminine altijd minimaal 3 maanden achtereen te gebruiken in de aanbevolen dosering. Daarna kijken we samen hoe je je voelt en of het nodig is iets langer door te gaan of dat we de dosering kunnen afbouwen naar onderhoudsdosering.

De dosering van Laminine wordt aangepast op je klacht(en). De meeste mensen starten met 4 capsules per dag (2 ‘s ochtends en 2 ‘s avonds). Bij heftigere lichamelijke en/of emotionele klachten gebruik je iets meer. Dat kan variëren tussen de 5 á 6 capsules (3 's ochtends en 2 of 3 's avonds) en in extreme gevallen (bij ernstige aandoeningen of herstel van een operatie) tussen de 8 en de 15 per dag. Als je specifieke klachten hebt, is het belangrijk dat de dosering wordt afgestemd op je klacht(en), al dan niet aangevuld met andere supplementen. We bieden je een korte intake aan per telefoon, chat of email, zodat we de juiste dosering kunnen aanbevelen. Dat bieden we vanuit Natural Goodies graag aan, zodat je de nodige begeleiding krijgt, zoals het hoort.

Naast Laminine zijn er voor versterking van hart en bloedvaten (Omega+++), maag, darm en spijsvertering (Digestive+++) en immuunsysteem (Immune +++), aanvullende supplementen beschikbaar die je lichaam extra kunnen ondersteunen bij het activeren van het zelfherstellend vermogen.

Laminine en de overige supplementen zijn volledig natuurlijk en er zijn geen bijwerkingen bekend. (Enkel bij gebruik van bloedverdunners is Omega+++ niet de juiste keuze omdat dat Vitamine K2 bevat). Het kan zonder probleem gebruikt worden in combinatie met medicatie of andere voedingsupplementen. Het is een voedingssupplement, geen medicijn.

Als je je herkent in ons verhaal, of in het verhaal van één van de mensen op deze pagina, neem dan de beslissing om Laminine een aantal maanden te proberen en te ervaren wat het voor jou doet. Het is een mooi cadeau aan jezelf.
Wij hebben na de 1e week al besloten het minimaal 3 maanden te gebruiken, dat is te overzien. Wij waren binnen 4 dagen al overtuigd van de positieve werking. Ons advies: Doe het gewoon, gun het jezelf! Want alleen door het te gebruiken, met de juiste dosering, zal jij gaan ervaren wat het voor jou doet.
Hoe fijn zou het zijn als je jij je weer fitter en vitaler voelt, krachtiger en lekkerder in je vel, met meer energie om dingen te doen op een dag en je gewoon weer happy te voelen?


Een goede gezondheid en betere kwaliteit van leven is het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven.

 

Als je belangstelling hebt in Laminine dan kan je ons een mailtje sturen met je telefoonnummer, zodat we je terug kunnen bellen. We bespreken dan je klachten, om zo de juiste dosering te kunnen bepalen en we helpen je met je bestelling.

Sinds kort hebben we ook een handige bestelhulp in het leven geroepen. Die vind je HIER.
Kom je er niet uit? Mail ons dan even met je contactgegevens, dan helpen we je.

Mailen kan naar: info@naturalgoodies.nl

 

Liefs, Regina & Roeland ♥

 


13503082_1186085561425771_3849619953402755407_o (1)

Ervaring van Roeland

Al enige tijd bemerkte ik bij mijzelf dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik kampte met toenemend overgewicht, sliep onrustig, waardoor ik mij ook moe voelde bij het opstaan en overdag weinig energie en concentratievermogen had. Doordat ik dingen niet voor elkaar kreeg, zowel privé als zakelijk, ervoer ik een zekere mate van stress. Het roer moest om en ben op mijn voeding gaan letten, gezond eten, extra voedingssupplementen en vitamines, geen koffie en brood meer en ben meer gaan mediteren. Dit heb ik ruim 3 maanden volgehouden, maar helaas, zonder bevredigend resultaat. Ik kreeg er juist meer stress van. Enorm teleurgesteld dat al mijn inspanningen niets opleverde, kwam ik in gesprek met iemand die mij over Laminine vertelde. Dat is nieuw in Nederland vertelde hij en ik had er inderdaad nog nooit van gehoord. Hij vertelde mij dat hij daar zelf goede resultaten mee boekte en dat in korte tijd. Één van de dingen die mij triggerde in zijn verhaal, is dat Laminine invloed heeft op het cortisol niveau in je bloed en dit stresshormoon verlaagt! Dit was voor mij de aanleiding om Laminine uit te proberen.

Mensen die mij goed kennen, weten dat ik altijd kritisch en zeer sceptisch ben als het gaat om ‘too good to be true’ verhalen over supplementen. Ik denk dan gelijk aan Haarlemmer wonderolie of Dokter Felix Levenselixer. Ik hoorde echter van meer mensen die het gebruiken bijna wonderbaarlijke genezingsverhalen over diabetes, huidproblemen, bloeddruk, cholesterol, libido, slaapproblemen en meer. Eerlijk gezegd geloof ik dat niet zo snel, eerst zien, dan geloven. Aan de andere kant dacht ik: "Zoveel positieve verhalen ontstaan toch niet zomaar?" Ik dacht bij mijzelf: “Ok. Ik ga dit doen. Ik geef het een kans. Wat is het ergste wat me kan overkomen?” De voorgaande drie maanden hadden me niets opgeleverd. Dus… ik besloot om Laminine te gaan proberen voor 3 maanden. Dat is de tijd die je lichaam nodig heeft om te resetten en te herstellen.

Sinds kort gebruik ik nu dus mijn nieuwe voedingssupplement Laminine. Ik ben echt super enthousiast! De resultaten zijn oprecht verbluffend. Ik merkte na 4 dagen al een enorm verschil!

Ik voel na nog geen week gebruik van Laminine dat ik véél meer energie heb. Ik slaap beter en vaster, ben veel opgewekter en vrolijker, ervaar veel minder stress en voel me krachtiger. Ik kan me ook veel beter concentreren en focussen. Ik heb geen last meer van mijn darmen (waar PDS was gediagnosticeerd!) en ik doe ineens véél meer op een dag. Ook word ik ’s ochtends op tijd wakker (vóór de wekker) en voel me dan fris en energiek. En mijn libido is toegenomen. Kortom: ik zit lekkerder in mijn vel. En ook mijn omgeving viel het op. Ik had in eerste instantie zelf maar half in de gaten wat voor impact Laminine op mijn gemoedstoestand had, maar anderen merkten na een paar dagen al verschil en vroegen zich af wat er met mij gebeurd was. Mijn partner vond mij krachtiger en vrolijker en met meer energie. Je raadt het al…die is nu ook om :-).

Nog iets opmerkelijks: nu ik meer energie heb, ben ik na jaren, weer gestart met fitness en krachttraining. Waar ik vroeger na 2 dagen flink trainen enorme spierpijn zou hebben gehad en ik mijn overhemden nauwelijks zelfstandig aan kon trekken, heb ik nu nauwelijks last van spierpijn en ik merk dat ik zwaarder kan trainen en mijn spierherstel sneller verloopt.

Update: Ik gebruik het nu 12 weken en ik heb besloten om er mee door te gaan. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld!
Inmiddels gebruik ik ook Omega+++ en Immune+++ en heb bijzondere dingen ervaren en heb het gevoel dat mijn weerstand beter is geworden. Zo was ik binnen 5 dagen van mijn griep af, waar ik normaliter nog weken mee tob. 

Ik durf Laminine van harte aan te bevelen. Zo'n verbetering van levenskwaliteit, vitaliteit en levensgeluk gun ik iedereen!

Hartegroet,

Roeland ♥


Regina

Ervaring van Regina

Vanaf mijn jeugd heb ik al last van spierklachten en chronische vermoeidheid. Maar ook huidproblemen, haaruitval, een onrustig gevoel en moeite met afvallen en op gewicht blijven. Dit heb ik altijd verweten aan mijn jeugd, die verre van ideaal was. Na jaren van spirituele en emotionele ontwikkeling, had ik de hoop bijna opgegeven dat er nog enige verbetering zou komen.

Ik ben een zoektocht gestart en ben gaan sporten en gezonder gaan eten. Daarnaast ging ik mediteren, bezocht ik regelmatig yogalessen, probeerde verschillende voedingssupplementen. Dat hielp soms heel even, maar al snel kwamen mijn klachten weer terug en verviel ik weer in mijn oude patronen. Uit wanhoop heb ik mezelf zelfs helemaal binnenstebuiten laten keren door de medische wereld. Maar ook hier zonder resultaat. Er ontstond bij mij steeds meer frustratie, maar ook verdriet; waarom lukte het mij nou toch niet om me beter te voelen?

Mijn vriend is enige tijd geleden begonnen met het innemen van Laminine. Ze noemen dit ook wel “The Happy pill”, en niet zonder reden. Het verhoogt namelijk je serotonine levels en breekt je cortisol af. Na een dag of 3 zag ik al duidelijk veranderingen bij hem. Beter slapen, meer energie, vrolijk en een veel gezondere uitstraling en hij ervaart veel minder stress. “Dat wil ik ook!” dacht ik gelijk.

Na het kijken van verschillende YouTube filmpjes en het lezen van verschillende onderzoeken ben ik (toch enigszins sceptisch) begonnen met het innemen van Laminine. De eerste nacht heb ik 10 (!) uur geslapen, wat heerlijk! En dat was nog maar het begin. Ik slaap nu de hele nacht door en word uitgerust wakker. Ik krijg steeds meer energie, ervaar veel meer rust in mijn lichaam en niet onbelangrijk, mijn spierklachten nemen steeds meer af :-). Ook herstellen mijn spieren zich veel sneller na het sporten (minder spierpijn) en begin ik eindelijk gewicht te verliezen. 

Ik ben zeer tevreden en enthousiast over het gebruikt van Laminine en kan het iedereen aanraden!

Liefs, Regina


 

Monique

Ervaring van Monique

Rond mijn 16de levensjaar ben ik begonnen met darmklachten. Ik had toen een zeer stressvolle periode in mijn leven.

De darmklachten verdwenen wat naar de achtergrond, en maakte plaats voor andere klachten, op mijn 18de begonnen de blaasontstekingen elke drie maanden was het raak, en kreeg ik gordelroos. Mijn immuunsysteem was slecht. Deze wordt voor 80% gevormd in je darmen dus daar was het goed mis. Rond mijn 23ste begonnen de klachten met mijn suikerspiegel, regelmatig had ik een  hypoglemie.

Ik moest wat vaker eten om dit op te vangen, echter hier groeide ik van, wat niet goed is voor je lichaam en gaat andere klachten geven. Zoals je zelfbeeld wat niet opknapt van een dikker lichaam.

Op mijn 25ste  werd onze dochter geboren. En na negen maanden had ik acute reuma gekregen. Ontstoken gewrichten en veel hoofdpijn en zware vermoeidheid.  En bijna chronische urinewegontsteking. Mijn immuunsysteem liet me behoorlijk in de steek.  Ik heb heel veel antibioticakuren geslikt dus mijn darmflora was bijna weg.

De reuma kreeg jaren later een naam MCTD een overlappende bindweefselziekte. Een auto-immuunziekte dus. En mijn suikerschommelingen werd Diabetes 2. Ik had heel veel medicatie om de ontstekingen en pijn te reduceren. Sinds 5 jaar spuit ik insuline, en door de bindweefselziekte sinds 2008 al vier keer trombose gehad, met als gevolg antistollingsmedicijnen slikken voor de rest van mijn leven. Daarnaast regelmatig een Prednisonkuur in het ziekenhuis.  Kortom een falend fysiek systeem.

Mijn lichaam werd zieker en zieker ik kreeg chronische diarree en sliep bijna niet meer. Nog maar heel oppervlakkig omdat ik elke anderhalf uur moest plassen.  Door de diarree raakte ik ook een beetje in een sociaal isolement, elke week kwam het minstens een keer voor, dat ik niet op tijd bij een toilet kon komen. Met alle ongemakken en verdriet dat dit met zich meebracht. Waardoor ik liever thuis bleef.

Tot VIER weken geleden LAMININE op mijn pad kwam. Ik ben begonnen met drie capsules per dag en na vier dagen sliep ik weer, ik wordt nog maar een keer per nacht wakker en slaap heel diep.

DE 1STE WEEK BIJ 3 CAPSULES:  En ik heb geen diarree meer. Wat een beleving, ik durf s `avonds weer te gaan wandelen met mijn hond. En mijn parasympatisch systeem kan in rust zijn werk gaan doen.

DE 2DE WEEK: BIJ 4 CAPSULES:  ik heb veel meer energie.

DE 3DE WEEK BIJ  5 CAPSULES: ik heb eerst 2 dagen vocht vastgehouden ik plaste maar 1 kopje urine per dag mijn enkels waren enorm en mijn buik ik leek wel zwanger, maar na 2 dagen begon ik te plassen, ik plas nu veel meer gedurende de dag. Mijn benen zijn weer afgeslankt, nog een heel klein beetje vocht rond mijn enkels. Ik kreeg uitslag op mijn rug van de herpesvirus (gordelroos), deze heb ik op 18 jarige leeftijd gehad. Ik kreeg alleen uitslag en geen pijn. Na 2 dagen was het weg.

DE 4DE WEEK BIJ 6 CAPSULES: 

Ik heb een ontsteking in mijn dikke darm. Een oude kwaal die nu uitgewerkt mag worden door mijn lichaam. Ik heb er wel hinder van maar ervaar ook dat dit door de Laminine geheeld mag worden. Ik voel me voor de rest goed, heb een hoop energie, en vol levenslust om de dingen aan te pakken.

Monique


 

Bianca

Ervaring van Bianca

Slaap:
Dit is mijn ervaring na 10 dagen: De eerste dagen merkte ik al dat ik sowieso heel goed slaap, en ook heel goed opsta. Normaal deed ik er gerust een uur over om eruit te komen nadat ik wakker was en dan had de to-do lijst zich al in mijn hoofd afgespeeld. Nu sta ik direct uitgerust op, en komen er geen lange lijstjes meer in mijn gedachten voorbij. En gezien we met een aanbouw bezig zijn, moet ik voor 7 uur al op, terwijl ik normaal nooit voor 8 uur mijn bed uitkwam!
Toen het zo warm was, sliepen we met het raam en de gordijnen open, met de ventilator aan. Normaal kan ik echt NIET slapen als het licht is of als ik geluid hoor, en nu sliep ik de hele nacht. Wat een verschil.

Meer concentratie, minder stress, blij:
Ken je dat, dat als je in 1 kamer komt, dat je gelijk 4 klusjes tegelijk ziet liggen en dat het liefst ook allemaal tegelijk aanpakt? En dan kom je in de andere kamer, en daar zie je die andere klusjes half af, waar je ook al aan begonnen was vandaag? Dat als je dan 1 dag vrij bent, het liefst alles in 1 dag propt? Ik kreeg er alleen maar stress van.
Ik kan mij nu veel geconcentreerder met 1 klusje bezig houden, en niet alles hoeft meer in 1 dag. Mijn energie niveau is rustig en constant de hele dag door, waardoor ik zoveel relaxter de dag doorkom. En wat niet af komt, of waar ik geen zin in heb, komt een andere keer, zonder schuldgevoel. Dat maakt voor mij zo’n groot verschil!
Er zijn vlagen van geluksgevoel (serotonine aanmaak). Het zijn op momenten dat je normaal ook wel zou genieten, maar dan geniet je tot in elke cel, met zo’n heerlijk tevreden glimlach op je gezicht en warm gevoel van binnen. Ook heb ik van die jolige buien, dat ik de bouwvakkers die hier nu werken plaag, en dan mezelf zo lollig vind, dat zij dat dan ook weer lollig vinden. Vind ik leuk, haha.

Fysiek:
Ik ben een aantal dagen moe geweest, zelfs wat kramp in mijn kuiten gehad (Laminine laat je ook ontgiften) en op de eerste avond kwam gelijk een oud kwaaltje weer even boven (pijnlijk gewricht in wijsvinger) die ik al 15 jaar niet meer had. Ik weet dat dit de FGF is die mijn stamcellen weer aan het werk heeft gezet en ben erg bewust wat het met mijn lichaam doet.
Zo merk ik al dat mijn haar voller wordt (minder haaruitval), het lijkt zelfs of het wat meer slag krijgt? Iedere morgen stond ik op met pijn langs mijn ruggengraat, maar nu heb ik daar bijna geen last meer van. Ook knakken mijn gewrichten niet meer (enkels, ellebogen en knieën). Mijn teennagel is eraf door te krappe skischoenen afgelopen winter, en het hele dunne nagellaagje wat er nu zit, is steviger en het groeit echt veel sneller. Mijn nagels zijn ook harder aan het worden en mijn huid wordt zachter en steviger. Ik heb al jaren jeuk aan de ingang van mijn oor, daar is het dan ook rood en schilferig. Dat is al veel minder en ik wacht af totdat ook deze klacht verdwenen is. 9 van de 16 klachten op mijn lijstje zijn verbeterd of weg en dat al in 10 dagen! Ik ga nog even lekker door, het bevalt me wel.

Bij 3 weken gebruik merk ik dat ik heel zelfverzekerd ben en trots op mezelf en de mensen om mij heen. Had ik eerst vlagen van geluksgevoel, nu voel ik mij de hele tijd beter, soms wil ik jubelen, gewoon, omdat alles zo lekker stroomt en loopt in mijn leven. Mijn geheugen is verbeterd en als ik eens iets doe, waarvan je denkt, “Oeh, daar zal ik morgen wel spierpijn van hebben”, dan heb ik de volgende dag gewoon géén spierpijn! Achter de massage tafel let ik uiteraard op mijn houding, maar als ik nu een tijdje in een wat ongezondere houding moet staan, maakt mij dat niet meer uit, ik weet toch dat ik er geen last van zal krijgen. Dus nog steeds helemaal happy met Laminine.

 


senia-1-150x150

Ervaring van Senia

Jarenlang had ik last van een onrustig lichaam dat veroorzaakt werd door ongeveer 7 jaar in stress geleefd te hebben. Je kent het wel, stress vanuit verschillende factoren in je leven, zoals relaties; verkeerde keuzes maken;  familie; werk; enz. Na een aantal jaar merkte ik dat het zijn tol begon op te eisen. Ik leefde op mijn energiereserves waardoor ik vaak erg moe was, heel erg slecht ging slapen en pijnlijke nekspieren had. Oude blessures begonnen weer op te spelen, had een toename van gewicht en ik voelde mezelf niet echt happy. Ook herstelde ik zeer slecht van spierpijn (fitness), migraine aanvallen en had weinig energie. Mijn focus en concentratie waren slecht en ik had een laag libido, last van eczeem,  haaruitval en zachte nagels dat erg gevoelig in mijn vingers was.  Eigenlijk leefde ik met een hele waslijst aan klachten, totdat ik op het punt belandde dat ik mij realiseerde dat ik op het randje zat van een burn-out.

Op dat moment heb ik de knoop doorgehakt en ben ik een andere levensfase ingegaan,  waarin ik voor mijzelf koos zodat ik weer in mijn eigen energie kon komen zonder de negatieve invloed van een ander. Ondanks dat ik voor mijzelf gekozen had, bleven de klachten aanhouden en achteraf gezien is dat ook best logisch, aangezien mijn lichaam gewend was geraakt om op hoog niveau het stresshormoon cortisol aan te maken, dat op zijn beurt weer zorgde voor een te laag serotonine niveau. Drie jaar lang had ik slaapproblemen waardoor ik geregeld, of beter gezegd te vaak, melatonine pilletjes moest slikken om een beetje uitgerust wakker te worden (dat ook niet altijd hielp). Beroofd worden van je slaap, je concentratie enz. was echt verschrikkelijk. Ik was er tevens klaar mee om naar de dokter te gaan, want helpen konden zij mij niet. Ja, je krijgt wat chemische rommel mee naar huis, dat niets herstelt en hun commentaar was steevast: “U moet rust nemen!” Maar ja rusten deed ik aldoor en na een aantal jaren “rust” zag ik nog steeds geen vooruitgang. Ik was totaal klaar met de bezoekjes naar de dokter en wist dat ik een andere weg in moest slaan om mijzelf weer gezond te krijgen.

Het wonder dat toen op mijn pad kwam heet Laminine. Ik was in het begin zeer sceptisch over dit supplement. Ik las erover en het beloofde veel, zou van alles doen en van alles genezen. Op YouTube zag ik verschillende filmpjes voorbij komen van mensen die zeiden genezen te zijn van verschillende ziektes en aandoeningen waarvan ik zelf vele klachten herkende zoals hierboven aangegeven, en op YouTube zie je filmpjes van mensen hun testimonials met zelfs nog ergere aandoeningen.

Ja, ik was absoluut in het begin zeer sceptisch, maar besefte ook dat hoe sceptisch ik ook was, dat ik helemaal klaar was met mijn eigen lichamelijke en emotionele klachten die mij letterlijk de beperking gaven om voluit te kunnen leven. Voordat Laminine op mijn pad kwam had ik mij al anderhalf jaar lang verdiept in o.a. de Fibroblast Growth Factor (FGF) en hoe cellen werken enz.. dus ik wist wel een beetje wat het inhield. Maar nú was het er in een pil-vorm oftewel in een capsule en dat vond ik toch stiekem wel heel erg interessant.

Heb je wel eens een natuurfilm gezien waar een zebra, een hert of een andere herbivoor die normaliter alleen maar gras eet, maar nadat ze is bevallen een deel van haar eigen placenta eet, waarom? Omdat daar de Fibroblast Growth Factor FGF onder andere ook in zit en zij heel snel moet herstellen, aangezien zij in de natuur leeft met heel veel roofdieren! Daarom is de Fibroblast Growth Factor ook voor ons allen van groot belang om het lichaam weer in zijn volledige staat van welzijn te brengen, althans dat is mijn mening en mijn ervaring.

Op een gegeven moment heb ik dus mijn oordeel, of beter gezegd mijn vooroordeel, aan de kant gezet en heb ik Laminine besteld en ben het gaan gebruiken. Inmiddels zijn we ruim 2 maanden verder en moet ik eerlijk zeggen: “Wat een opluchting en blijdschap ervaar ik! Ik heb geen last meer van slaapproblemen, sterker nog ik slaap héééérlijk en voel mij goed uitgerust wakker worden. Daarnaast voel ik mij vele malen fitter en is mijn eigen genezend vermogen ook vele malen versterkt. Al mijn blessures zijn hersteld en mijn spieren zijn sterker dan ooit te voren. In de sportschool merk ik dat ik een veel betere uithoudingsvermogen heb gekregen, meer gewicht kan tillen en sneller afval. Het grappige is, dat mijn ogen volledig hersteld zijn. Ik heb totaal geen bril meer nodig. De laatste 3 maanden droeg ik een bril voor overdag en gebruikte een leesbril omdat ik zonder leesbril niet meer kon lezen en erg wazig zag. Na ruim een week het supplement gebruikt te hebben, hoefde ik geen bril meer te dragen. Ik betrap mijzelf erop dat ik mijn bril ook niet meer pak, gewoon omdat mijn ogen weer goed functioneren, dit hoeft natuurlijk niet voor iedereen zo te zijn maar bij mij was dat dus wel het geval, en ik vind het geweldig!

Daarnaast voel ik mij mentaal veel meer gefocust en emotioneel vele malen rustiger. Ik merk dat ik alles weer onder controle heb over mijzelf en ook in stresssituaties veel relaxter ben en relaxter reageer zonder in een heftige emotie te schieten. Al met al een verademing en zo herkenbaar voor mij, omdat ik mij, toen ik een jaar of 20 was, ook zo voelde. Volledig in balans!

Aangezien ik geregeld emotioneel lichaamswerk en spiritueel bewustzijnstrainingen geef, kan ik iedereen dit supplement Laminine aanbevelen. Te vaak heb ik gezien in mijn trainingen hoe iemand zich emotioneel een wrak voelde, niet uit zijn of haar situatie kon komen en dus maar in dat cirkeltje bleef hangen. Dat herken je vast wel. Dit allemaal omdat het lichaam over-gestrest was en diegene al enige tijd in die staat verkeerde. Met andere woorden: diegene had een te hoog cortisol (stresshormoon). Als je mijn verhaal leest dan begrijp je wel waarom ik zo hamer op Laminine, gewoon omdat het letterlijk zijn ding doet. We moeten niet vergeten dat het emotioneel lichaam niet afgescheiden is van het fysieke lichaam. Dus elke negatieve emotie heeft zijn weerslag op het fysieke lichaam. We kunnen gaan mediteren tot we een ons wegen en nog zo positief willen zijn, als het lichaam pijntjes of andere kwalen heeft dan weet je zelf ook dat je niet altijd positief kunt zijn. De ervaring van de emotionele en/of lichamelijke kwalen geeft een duidelijk beeld dat het ook werkelijk aanwezig is en dat moeten we zeker niet gaan negeren. Herkenbaar toch?

Als jij herkenbare kwalen ziet in onze testimonials en jij wilt de Laminine ook gaan uitproberen voor een aantal maanden, ga dan niet te veel in je hoofd zitten. Doe het gewoon, want alleen door het te gebruiken met de juiste dosering zal jij gaan ervaren wat het voor jou doet. Want jij wilt je toch ook goed en happy voelen?

 


17877_307439657846_4452586_nErvaring van Jose

Mijn naam is José Ligthart,48 jaar. Moeder van 3 kinderen. Ik heb een praktijk voor emotionele en fysieke hulp. Ik ben Laminine gaan gebruiken omdat ik nu al een paar jaar een leesbril heb en merk dat mijn ogen steeds slechter worden wanneer ik wil lezen. Zonder bril is het een grote wazige blurb. De eerste twee dagen begon ik met 4 capsules per dag.  De huid rond mijn ogen is zeer gevoelig en reageerde ook direct met jeuk, roodheid en dik worden. Ik was gestopt omdat ik dacht dit is het zoveelste product waar ik niet tegen kan. Senia belde mij een paar dagen later om te vragen hoe het ging. Ik vertelde mijn verhaal en hij raadde me aan om het heel langzaam op te bouwen. Dat heb ik gedaan. Eerst 1 capsule en toen 2. Een ‘s avonds en een ‘s ochtends tot ik nu op 4 per dag zit. Nu ik dit schrijf gebruik ik Laminine 3 weken.

Het is werkelijk verbazingwekkend wat er met mijn lichaam gebeurt. Verschillende kwalen die ik als kind had kwamen terug in een veel mildere vorm; eczeem, verschillende pijnen in mijn knieën, mijn aangezicht, ontstoken tandvlees.

Inmiddels is het nu genezen omdat ik heb doorgezet. Ik wil gewoon geen bril meer. Dat is mijn doel.
Ik heb een heel blij gevoel van binnen. Ik slaap ook veel beter. Mijn huid is verbeterd, Sterkere nagels.
Voel me energieker waardoor ik ook weer naar de sportschool ga. En me daardoor    ook weer beter voel.
Dus ga ik door zodat mijn hele lichaam weer helemaal gezond is en ik geen leesbril meer nodig heb.

Jose


cobi-1-150x150

Ervaring van Cobi

Laminine heeft mij meer vrijheid gegeven.

Het heeft er voor gezorgd dat ik mijn blaasproblemen beter onder controle heb. Ik kan nu met een gerust hard 2 uur gaan wandelen  zonder een toilet bezoekje.
Mijn spieren en gewrichten voelen minder stijf, waardoor bewegen een stuk soepeler gaat.
Daarnaast heb ik het gevoel dat mijn spierkracht toeneemt. Dit merk ik o.a. als ik een stuk ga fietsen, ik heb minder snel vermoeide spieren.  Laminine heeft ook een positieve invloed op mijn geestelijk functioneren.

Ik was nog wel eens somber, daardoor mindert alert op mijn omgeving, en had weinig humor.
Ik voel mij nu blij, en opgeruimd. Ik krijg nu ook uit mijn naaste omgeving te horen dat ik vrolijk, humoristischer en alerter ben. Dat doet me goed om dat te horen.
Momenteel zit ik in een hectische periode met veel familiebezoek door het hele land. Ik merk sinds ik de Laminine slik, dat ik dit veel beter kan hanteren. Ik kan tussen alle hectiek door, toch mijn rustmomenten pakken, ik ervaar minder stress.

Kortom ik ben heel blij dat ik Laminine ben gaan gebruiken.  Door mijn eigen positieve ervaring, zou ik iedereen dan ook aan willen raden, om Laminine te gaan gebruiken. Het pakt in mijn ogen de problemen, waar je lichaam/geest mee te kampen heeft op het juiste niveau aan.

Cobi van Dalen Tol Hippolytushoef.

 


Helena

Ervaring van Helena

In de winter stonden twee oude mensen op mijn pad te praten en ik besloot er omheen te gaan. Foute beslissing, doordat er sneeuw lag zag ik de stoep niet en kwam met een klap voorover op de grond. Niet lang daarna liep een kat me voor de voeten op een trap en was daardoor zo afgeleid dat ik drie laatste treden in een keer nam. Mijn voet sloeg daardoor dubbel en schaafwonden, het laatste verdween vrij vlot,maar de voet bleef altijd pijnlijk. En daar begonnen mijn fysieke problemen. Het beperkte me en de klachten namen toe. Door de hele situatie en ziekte in de familie kwam er ook nog eens stress bij en belandde ik in een vicieuze cirkel die ik af en toe kon doorbreken. Doordat de voetproblemen steeds groter werden en er ook nog een eczeem-achtig iets ontstond werd de stress steeds hoger en het lopen steeds slechter,waardoor ik heel beperkt werd.
Daardoor ging ik steeds meer isoleren. Nog meer stress!
Het maakte me ook heel erg onzeker. Bloeddruk begon te stijgen en werd steeds hoger.Hoofdpijn enz. en vaak een down-gevoel waar ik tegen moest vechten.
Slapen ging niet goed,altijd onderbroken en uren wakker. Ik kon het toch af en toe onder controle krijgen maar het was er altijd. Ik heb handen vol geld gespendeerd om weer te herstellen maar niets hielp. Schoeisel werd een groot probleem dus om af en toe eens uit te gaan was vrijwel onmogelijk. De enkele keer dat ik het forceerde moest ik dagenlang boeten,dikke voeten op den duur,ik had al diverse artsen (o.a.dermatologen) geconsulteerd en de diagnose waren nooit gelijk . Uiteindelijk was er een die zei: Je moet er waar mee leren leven ,het is eczeem en je komt er nooit meer vanaf. Toen zag ik op een dag een berichtje van een goede vriend die vertelde over Laminine en wat het voor hem had gedaan. Ik heb meteen een pot Laminine besteld. Wachtend op de Laminine werd de bloeddruk zo hoog en mijn voeten zo gezwollen dat ik werd opgenomen en na twee dagen was ik na vele onderzoeken weer thuis,onbekend wat de oorzaak was. De Laminine was inmiddels gearriveerd en ben gelijk begonnen…. Het begon ermee dat ik vanaf het begin de hele nacht doorsliep en dat was lang geleden….! Na vijf dagen voelde ik een groot verschil , zag de zwelling weg ebben en mijn voeten werden iets schoner. Na tien dagen Laminine gebruik was alles weg en mijn voeten weer normaal. Ik kon weer lopen en hoe!! Ik voelde me zo blij…hele wandelingen en grote verwondering hoe dit zo snel opgelost was en heel erg dankbaar.
Ik ben nu een maand verder en nog steeds laaiend enthousiast ,dat die moeizame tijd achter me ligt en ik weer normaal kan deelnemen aan het sociale circuit. Ik voel me Krachtiger Zelfverzekerder Energieker Emotioneel stabieler Blijer en gelukkiger….. en elke ochtend kom ik uitgerust mijn bed uit Ook ben ik niet zo makkelijk meer uit mijn evenwicht te brengen en herstel  sneller als het wel gebeurt Kortom Laminine heeft mij mijn leven weer terug gegeven en meer… dat gun ik iedereen.

Liefdevolle groet Helena


lurnia-1-133x150

Ervaring van Lurnia

Ik ben begonnen op wo, 8 juni 2016 met het gebruiken van Laminine.
Mijn ervaring met het gebruik van Laminine is begonnen nadat ik al maanden  zo niet jaren kampte met fysieke klachten o.a:

 • te hoge bloeddruk, die recentelijk bij mij geconstateerd is
 • slaapstoornis
 • haaruitval
 • energie tekort / ik was vaak moe, hierdoor verminderde mijn alertheid
 • slechte eetpatroon
 • verminderd geheugen, waardoor ik er langer over deed om informatie op te te nemen
 • mijn hormoon huishouding was ook ontregeld ( overgang )
 • stress, iets wat toch vaak een onderliggend verschijnsel is, waar ik mij vaak niet bewust van was dat het stress was

Ik ben met Laminine in aanraking gekomen door Senia, toen hij mij begon te vertellen over de werking van Laminine was ik geheel niet sceptisch, het voelde voor mij direct goed aan, temeer omdat het een natuur product is. Omdat ik zelf geen voorstander ben in het slikken van medicijnen kon ik niet wachten om het te gaan gebruiken.

Mijn prognose was dat ik voor 3 maanden Laminine in combinatie met  Laminine Omega 3+  kon gebruiken om de symptomen te behandelen en resultaat te krijgen.
Na 1 ½ week Laminine en Laminine Omega 3+ gebruik te hebben merkte ik al gelijk een verandering in mijn patroon, ik sliep s ’nachts beter en dieper, wat weer tot gevolg had dat ik uitgerust opstond.

Het mooie is het één volgt / werkt weer door op het ander, doordat ik uitgerust was had ik ook meer energie en voelde ik mij ook fitter, (had geen dutjes meer nodig om mij op te laden), ik werd helderder in mijn hoofd en kon veel meer dingen onthouden…

Mijn nagels groeien sneller, ik heb minder haaruitval doordat mijn haarwortels sterker geworden zijn.
Mijn huid is gladder geworden, ik heb nl nogal een droge huid en moet mij  elke dag insmeren.
Ja, ik voel mijn lichaam steeds beter aan en het klinkt misschien apart maar ik ben mijn lichaam gaan koesteren.

Door het gebruik en ervaring met Laminine ben ik enthousiast geworden, en wat ik heel belangrijk vind, ik geloof erin en ik heb zoiets van het is eigenlijk een complete supplement wat het lichaam aanvult en versterkt, niet alleen fysiek  maar ook geestelijk en mentaal. Ik werd bewuster van mijn lichaam en daardoor alerter.

Het werkt echt op alle fronten door, aangezien we zoveel gifstoffen via voeding en drank binnen krijgen, vind ik het noodzakelijk om zeker na die 3 maanden hiermee verder te gaan, puur voor het dagelijks onderhoud van mijn lichaam en geestelijke gesteldheid.

Voor mij is het echt een wonder pil…

Liefs Lurnia


Hermine

Ervaring van Hermine

Toen ik het verhaal hoorde wat Laminine, een voedingssupplement, voor wonderen kan verrichten stond ik er wel wat sceptisch tegenover.

Ik wilde het toch wel proberen, baat het niet dan schaadt het ook niet en heb ik Laminine besteld.

Ik gebruik Laminine nu 2 weken en wil mijn ervaring vertellen.

Ik heb last van een pijnlijke linker knie, vooral bij het oplopen van een trap. Ik trek mij aan de leuning op om mijn linker knie te ontlasten.

Als je de ene knie ontziet ga je de andere knie extra belasten, zo kreeg ik ook last van mijn rechter knie.

Niet alleen bij het traplopen maar ook met fietsen.

Na 1 week Laminine te hebben genomen (4 capsules per dag) merkte ik dat de pijn met het trap oplopen minder werd maar desondanks

gebruikte ik alsnog de trapleuning. In de 2e week kreeg ik een verergering van pijn die na een dag of 2 ook weer verdween. Het trap oplopen gaat nu pijnloos, ik hoef me niet meer op te trekken aan de trapleuning en het fietsen gaat eveneens zonder pijn.  De gedachte aan een

elektrische fiets verdwijnt naar de achtergrond.

Rome is niet in een dag gebouwd dus blijf ik Laminine gebruiken en wacht ik verder af wat er nog meer in mijn lichaam gebeurt.

liefs Hermine

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Ervaring van vrouw (anoniem)

Sinds kort gebruik ik Laminine, en had nooit verwacht dat dit zo snel duidelijke resultaten zou geven.  Was zelf in het begin behoorlijk sceptisch, het lijkt immers te mooi om waar te zijn…… Stamcel therapie???

Binnen een week had kon ik al duidelijke veranderingen zien en voelen. En ik ben hierin niet de enige; ook mensen in mijn nabije omgeving die sinds kort Laminine nemen, ervaren binnen een week grote veranderingen, en vertellen tot mijn grote verbazing zelfs te herstellen van  zogenaamde chronische ziektes!
Dacht zelf dat ik best wel gezond was op een paar “dingetjes” na….
Zie nu heel duidelijk dat ik eraan gewend ben geraakt door de jaren heen, aan het vermoeider worden, en het weggewuifd met  “ach, ik wordt ook een dagje ouder”.
NU; nu voel ik mij weer fit, heb meer energie en voel mij jonger dan ik in tijden heb gevoeld, zowel fysiek als emotioneel en mentaal!

Mijn eigen ervaring, na gebruik van 1 week laminine;

 • duidelijk meer energie ; met  50% fitter wakker worden
 • sterkere nagels
 • meer focus en daadkracht vanuit rust
 • gevoel meer zuurstof in mijn lichaam, duidelijke verbeterde conditie
 • bril voor 80% minder nodig!

Na 14 dagen later, bijna geen bril meer nodig !
steviger geaard, dichter bij mijzelf, meer stressbestendig

Al zou ik dit lezen van iemand die ik niet persoonlijk ken, zou ik het zelf eigenlijk niet geloven…

Nu na, 3 weken, draag ik mijn bril helemaal niet meer.
Ik slaap dieper, het minder slaap nodig,  wordt met meer energie wakker, ga met meer energie de dag door, al ervaar in ondertussen wel meer rust.
Heb gedurende dag, meer focus, kan meer doen op een dag.
Ik ervaar meer stabiliteit, sta steviger in mijn schoenen.
Nu na 3 weken zie en voel ik dat mijn haar gezonder en glanzender wordt.

En, mijn huid wordt zichtbaar jonger, minder diepe rimpels!!!

Hele leuke bijkomstigheid :-)

 


Freya

Ervaring van Freya

Al een aantal maanden was ik bezig met gezond/bewust eten en sporten. Mijn doel? Een sterker en gezonder lichaam ontwikkelen met minder vet en meer spiermassa, topfit worden dus. Het resultaat liet echter maar op zich wachten.. Wat op z’n beurt weer voor wat frustratie en extra stress in mijn leven zorgde. Nu ik erop terug kijk begrijp ik dat het stresshormoon Cortisol veel te hoog aanwezig was in mijn systeem. Cortisol heeft naast het ellendige effect op je humeur ook nog een flinke vinger in de vetoplag. Het is het hormoon dat je eetlust stimuleert en zorgt dat het lichaam reserves opslaat van wat je eet. Die reserves worden opgeslagen als vet rond je buik, om het lichaam klaar te maken voor een volgende stressreactie. Zo kun je een buikje krijgen, zonder te veel of ongezond te eten. Naast een te hoog Cortisol level was er ook te weinig seratonine (gelukshormoon) aanwezig wat zorgde voor een neerslachtig gevoel. Een vicieuze cirkel waar je dus maar moeilijk uitkomt en die je zelfvertrouwen aardig kan aantasten. But hey, I did it

Een aantal weken geleden kwam een supplement genaamd Laminine op mijn pad. Zoals altijd was ik ontzettend skeptisch en heb ik grondig onderzoek gedaan met een kritische blik want ik heb het normaal gesproken niet zo op de middeltjes en pilletjes. Na vele positieve reviews te hebben gelezen/gekeken en ik eigenlijk niks negatiefs kon vinden van mensen die daadwerkelijk ervarig met het middel hebben, besloot ik het een kans te geven.

Sinds een week of 2 zit ik heerlijk in mijn vel. Al het werk dat ik al deed om fit te worden en blijven heeft nu het gewenste effect. Haleluja! Heb in 2 weken tijd mijn buikje zien slinken en gok dat ik zo’n 2 kilo kwijt ben (ik doe namelijk niet aan weegschalen). Daarnaast heb ik meer energie, slaap ik beter, heb ik meer zelfvertrouwen, sta ik meer in mijn centrum en daardoor kan ik weer beter omgaan met drukke en chaotische situaties; het is gewoon makkelijker om bij jezelf te blijven. Mijn haar en huid zien er beter uit en ik krijg regelmatig van mensen te horen dat ik straal. Ook zijn mijn focus en concentratie beter gedurende de dag en niet onbelangrijk: ik herstel een (heel!) stuk sneller na een workout. Waar ik eerder wel eens 3 dagen spierpijn van kon hebben, kan ik nu vaak de volgende dag alweer trainen.

Ik ben zo overtuigd geraakt van dit inovatieve product dat ik besloten heb distributeur te worden want ik gun dit iedereen en het is in Nederland niet in de winkels te verkrijgen. Ik zou zeggen doe je eigen onderzoek en als je interesse hebt stuur me dan een bericht.

Liefs,

Freya

 


 

Laminine

Ervaring van vrouw (anoniem)

Na vele enthousiaste verhalen te hebben gehoord over Laminine van mensen die allemaal klachten en pijntjes hebben die binnen een zeer korte tijd allemaal verdwijnen, werd ik wel heel nieuwsgierig.

Alleen ben ik zelf iemand met het geluk dat ik nergens last van heb, geen kwalen, geen pijntjes, ik slaap goed en kan volgens mij goed met stress omgaan. Dus wat moet het dan voor mij betekenen?

Laminine omschrijft immers dat je weer meer energie krijgt naar het niveau van toen je nog jong was. Dat zou fijn zijn. Beetje extra energie voor mijn aanstaande verhuizing kan ik wel gebruiken, dus kom maar op met de Laminine.

De eerste dagen gebeurde er helemaal niets. Sterker nog, ik had het idee dat ik er zelf een beetje extra moe voelde. Ja hoor, dat heb ik weer dacht ik. Iedereen succes en ik voel me er alleen maar moe bij.

Maar na dag 5 voelde ik ineens een enorme energiestroom aan de onderkant van mijn lichaam. Wow wat is dit? Had wel iets gelezen dat het je libido kan verhogen, maar daar had ik niets mee. Door diverse ervaringen vanuit mijn vroege jeugd en op latere leeftijd, was ik daar absoluut niet mee bezig.
Maar nu snap ik waarom. Bij mij stroomde er door de ervaringen helemaal niets meer, en ik wist niet beter. Totdat je voelt hoe het eigenlijk hoort te zijn.
Jeetje een wereld gaat er open. En ik maar denken dat ik nergens last van heb.

Nu ik weer een paar dagen verder heb, voel ik ook dat er ondanks mijn hectische tijd, heel veel opvallende rust in mijn hoofd zit. Tevens begin ik me te verbeelden dat de rimpels in mijn gezicht minder hard aan het worden zijn.

Nu ik een kleine 2 weken bezig ben, begin ik inderdaad ook te merken dat ik inderdaad subtiel meer energie aan het krijgen ben. Dit weekend 2 nachten achter elkaar naar feestjes geweest en echt veel te laat naar bed gegaan. En ik moet bekennen, ik voel me nog steeds goed!
Voorheen had ik genoeg aan 1 late nacht om me de volgende dag helemaal gebroken te voelen. Jeetje, ik ben nog geen 2 weken bezig!

Ik ben nu echt nieuwsgierig geworden wat Laminine voor mij gaat betekenen als ik een paar maanden bezig ben.

 


NB Laminine is een voedingssuplement, geen geneesmiddel of medicijn. Het dient niet ter vervanging van reguliere medicijnen of artsbezoek. Bij zwangerschap en borstvoeding raden wij het gebruik van Laminine af. Bij allergie voor kippenei adviseren wij voor het gebruik uw huisarts raad te plegen.

 

Laminine

 • Gratis Consult

  Laminine Consult - Tijdelijk gratis
  Laminine Consult - Tijdelijk gratis

  LAMININE CONSULT

  Heeft u vragen over Laminine, of behoefte aan een één op één advies? Dan bieden wij u de mogelijkheid voor een Laminine Consult.
  Dit consult is telefonisch of via Skype en duurt maximaal 20 minuten en bieden…

  € 20,00 € 0,00

Aanbieding

AlkaGreens 300 gram € 39,95 € 37,50

Daarom bestellen bij Natural Goodies!

♥ Gezonde, verantwoorde en ongeraffineerde producten

♥ Speciale selectie diervrije producten: Vega Specials

♥ Gratis verzending binnen NL vanaf € 75,-

♥ Ophalen mogelijk (na afspraak)

♥ Levering in Nederland en België

♥ Eenvoudig betalen met iDeal, MisterCash of bankoverschrijving

Gratis nieuwsbrief met tips, gezonde recepten en voordeel-acties

♥ Recepten en Advies op maat van gediplomeerd voedingsdeskundige

 

© 2011 - 2017 Natural Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie