Laminine bestellen

Als je interesse hebt in dit geweldig supplement, dan helpen we je graag verder! Mail naar info@naturalgoodies.nl met je telefoonnummer, dan nemen we contact op om je te helpen met informatie over de juiste dosering en het bestelproces.

Het is noodzakelijk om je lichaam de tijd te geven om zichzelf te herstellen en weer in een staat van welzijn te komen. Het advies is daarom om Laminine altijd minimaal 3 maanden achtereen te gebruiken in de aanbevolen dosering. De dosering wordt afgestemd op de individuele klachten. Meestal is dat 4-6 capsules per dag, gedurende de eerste drie maanden, maar kan afhankelijk van de aard en zwaarte van de klachten ook hoger of lager liggen. Na 3 maanden kijken we hoe het met je klachten gaat en of de dosering nog past.

BESTELLEN: Via deze website kan je Laminine zelf bestellen  http://naturalgoodies.mylifepharm.com

TIP:
Het is handigst is het om Laminine te bestellen met een creditcard, omdat je dan gebruik kunt maken van “Auto-Delivery” voordelen zoals lagere prijzen en gratis verzending vanaf de 2e maand. Beschik je niet over een creditcard dan is er geen nood. Deze kun je eenvoudig aanvragen bij je huidige bank of via de ANWB.
Daarnaast is er de mogelijkheid om een prepaid Mastercard te bestellen bij ViaBuy of het GWK kantoor, dit kan online, of bij een kantoor op de grotere treinstations. Hier stort je vooraf een bedrag op en er is geen BKR toetsing. Zorg wel voor voldoende saldo voor je eerste bestelling en de bestellingen daarna. (Tip: zet er altijd een bedrag op van minimaal je maandbestelling + BTW + verzendkosten).
Tot slot is het ook mogelijk te betalen met PayPal. Een PayPal account is gratis en kun je koppelen aan je bankrekening. Je hebt dan geen creditcard nodig, maar Auto-Delivery is niet mogelijk in combinatie met PayPal.
Heb je de keuze, kies dan als betaaloptie creditcard, dat levert het meeste voordeel op.

 


Hieronder staat een volledige stap-voor-stap begeleiding hoe je zélf kunt bestellen. De website verandert soms een beetje qua uiterlijk, maar de basis is hetzelfde. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan even contact op, dan begeleiden we je door het proces.

Ga om Laminine te bestellen naar de website:  http://naturalgoodies.mylifepharm.com en volg dan de afbeeldingen hieronder. Als je op het plaatje klikt, wordt hij vergroot. Ga met de ‘terug-knop’ in je browser weer naar deze pagina.

Klik op “Join Now”

Stap 1

Hoe Laminine te bestellen - stap 1

Stap 2

Hoe Laminine te bestellen

Stap 3

Laminine bestellen - stap 3Kies hier één van de startpakketen. Als je op “more info” klikt, zie je wat een pakket inhoudt.


Stap 4

Laminine bestellen - stap 4TIP: Kies je additioneel één van de AD Advantage packs, dan is verzending van je hele bestelling gratis.

Stap 5

Laminine bestellen - stap 5Vul hier je Auto-Delivery bestelling voor de volgende maand in. De datum kun je in het laatste scherm aanpassen.

TIP: Kies je één van de AD Advantage packs, dan is verzending van je hele bestelling gratis.

Stap 6

Laminine bestellen - stap 6

Stap 7

Vergeet niet het vinkje te plaatsen bij “Email”, om je orderbevestiging te kunnen ontvangen.
SSN/SIN hoef je niet in te vullen.

Laminine bestellen - stap 7

Stap 8

Laminine bestellen - stap 8Vul hier je betalingsgegevens in.

Stap 9

Laminine bestellen - stap 9 (Final)De laatste stap. Controleer je gegevens  en druk dan op “Submit” om je order te plaatsen.

Klaar!


Gefeliciteerd met je geslaagde bestelling! Na deze stap ontvang je de orderbevestiging (mits u het vakje “email” heeft aangevinkt bij stap 7), één welkkomstmail én een mail met je inloggegevens (bewaar die zorgvuldig).  Daarmee kun je je order inzien, nieuwe bestellingen plaatsen en je Auto-delivery wijzigen.

Uit ervaring weten we dat het ongeveer 8 dagen duurt voor je bestelling wordt thuisbezorgd door PostNL.

Mocht je vragen hebben over Laminine, Omega+++, Digestive+++, Immune+++ of Lamiderm APEX Skincare, de dosering of het bestelproces, neem dan gerust contact met mij op!  Mail naar: info@naturagoodies.nl

8849684a72be735ddcaa96641f04f6e5

 

Bewaren

 • Gratis Consult

  Laminine Consult - Tijdelijk gratis
  Laminine Consult - Tijdelijk gratis

  LAMININE CONSULT

  Heeft u vragen over Laminine, of behoefte aan een één op één advies? Dan bieden wij u de mogelijkheid voor een Laminine Consult.
  Dit consult is telefonisch of via Skype en duurt maximaal 20 minuten en bieden…

  € 20,00 € 0,00

Aanbieding

AlkaGreens 300 gram € 39,95 € 37,50

Daarom bestellen bij Natural Goodies!

♥ Gezonde, verantwoorde en ongeraffineerde producten

♥ Speciale selectie diervrije producten: Vega Specials

♥ Gratis verzending binnen NL vanaf € 75,-

♥ Ophalen mogelijk (na afspraak)

♥ Levering in Nederland en België

♥ Eenvoudig betalen met iDeal, MisterCash of bankoverschrijving

Gratis nieuwsbrief met tips, gezonde recepten en voordeel-acties

♥ Recepten en Advies op maat van gediplomeerd voedingsdeskundige

 

© 2011 - 2017 Natural Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie