8fd509bd-e524-4d19-8e71-c7a7965b7845.png

Natuurlijke Powerboosters voor een perfecte gezondheid!

Laminine is een natuurlijk voedingssupplement en bevat een extract uit het wit van bevrucht kippenei, Fibroblast Growth Factor (FGF), 22 essentiële aminozuren uit plantaardige bron en uit de zee. Wat Laminine doet is het lichaam helpen zichzelf te herstellen door het zelfhelend vermogen van het eigen lichaam te activeren door het "wakker maken" van slapende stamcellen in jouw eigen lichaam.

Laminine werkt onder meer op 9 gebieden:

 1. Anti-veroudering: Laminine gaat veroudering van cellen tegen en repareert beschadigde cellen van binnen uit.
  Ervaringen laten zien dat de huid zich herstelt en er vaak jonger uit gaat zien, rimpels worden minder zichtbaar, huidklachten als exczeem worden minder of kunnen verdwijnen.
 2. Brein: Laminine helpt het lichaam om verbindingen in het brein weer meer in balans te komen en overdracht van zenuwsignalen te verbeteren. Bij veel mensen uit zich dat in betere concentratie, meer focus, beter geheugen, zich krachtiger voelen. Bij kinderen met ADD, ADHD, Asperger en ouderen met beginnende geheugenproblemen, blijkt Laminine te helpen weer meer in balans te komen.
 3. Collageen - Laminine helpt het lichaam de collageen aanmaak te stimuleren, waardoor de huid er weer jonger uit gaat zien en het lichaam helpt weer soepeler te worden.
 4. DHEA: helpt met de aanmaak van DHEA een lichaamseigen hormoon, dat onder meer de zin in seks stimuleert, maar ook onmisbaar is bij het afvallen, met name bij het gevaarlijke visceraal buikvet bij mannen!
 5. Energie: Veel mensen ervaren een toename in energie, vaak al binnen enkele dagen. Je voelt je fitter en hebt weer fut om ook na het werk nog te gaan sporten of iets te ondernemen, is onze persoonlijke ervaring.
 6. Fast Recovery: snel (spier)herstel: Laminine helpt beschadigde cellen van binnenuit te repareren.
  Dit merken wij heel goed bij het sporten; blessures zijn vaak sneller genezen en je kunt langer en zwaarder trainen, met veel minder spierpijn.
  Laminine ondersteunt het lichaam echter ook bij het herstel andere beschadigingen, bijvoorbeeld na een zware operatie of bestraling.
 7. Slaap: Laminine zorgt voor een betere nachtrust doordat de REM slaap dieper wordt. Dit is de vierde fase in de slaap waarin het lichaam dingen kan verwerken en het lichaam zichzelf herstelt.
  Je zult merken dat je fitter en uitgeruster wakker wordt als je dieper slaapt en meer energie hebt gedurende de dag.
 8. Stress: Laminine verlaagt het niveau van het stresshormoon Cortisol, wijst klinisch onderzoek uit.
  Het stresshormoon Cortisol heeft zeer schadelijke effecten op het lichaam bij continue verhoogde waarden. Daarnaast kun je "gewoon" afvallen vergeten als je cortisol levels te hoog zijn. Het stimuleert het vasthouden van vet in ons lichaam. Onze eigen ervaring is dat we ons met Laminine veel minder gestrest voelen, meer overzicht hebben en daardoor problemen en moeilijke situatie beter aan kunnen (pakken). Het kan je net even dat duwtje geven als je voor een uitdaging staat, zoals stoppen met roken, starten met sporten, afvallen, ander werk zoeken, scheiding, etc.
 9. Stabiele emoties: Laminine helpt het lichaam het gelukshormoon Serotonine aan te maken, waardoor we ons vrolijker en beter voelen en minder vatbaar voor stress. We voelen ons vrolijker door toename van Serotonine en beduidend fitter, vitaler en veel krachtiger, zowel fysiek als mentaal!


Wij zijn super enthousiast over dit krachtige natuurlijke voedingssupplement en willen, nee...  mógen dit niet voor ons zelf houden!
Lees op onze website meer over onze persoonlijke ervaringen met Laminine én die van anderen op onze website.
Daar vind je ook een interessant filmpje over Laminine en een uitleg voor als je het direct zelf wilt bestellen op http://naturalgoodies.mylifepharm.com.

Ieder lichaam is anders en niet iedereen reageert hetzelfde op voedingssupplementen zoals Laminine. Het is géén geneesmiddel, maar voeding. Wil je weten wat het voor jou kan betekenen, probeer het dan uit voor minimaal 3 maanden. Dat is de tijd die het lichaam nodig heeft om te resetten en hou je aan de aanbevolen dosering. Zo'n periode van drie maanden is goed te overzien. Je merkt meestal al eerder of het effect heeft!

Let op: Laminine wordt op internet vaak aangeboden tegen exorbitante prijzen, waarbij de echtheid niet gegarandeerd kan worden. Wij helpen je Laminine veilig te bestellen, direct bij de fabrikant (dus geen namaak) én tegen inkoopprijs (€ 28,95 per potje, ex 6% BTW/verzendkosten).

Vraag een gratis Laminine Consult aan!
Dat kan door ons een email te sturen (met je telefoonnummer of skype gegevens) of door deze te bestellen op de website via onderstaande button.

Ja, ik wil een gratis Laminine Consult

 • Gratis Consult

  Laminine Consult - Tijdelijk gratis
  Laminine Consult - Tijdelijk gratis

  LAMININE CONSULT

  Heeft u vragen over Laminine, of behoefte aan een één op één advies? Dan bieden wij u de mogelijkheid voor een Laminine Consult.
  Dit consult is telefonisch of via Skype en duurt maximaal 20 minuten en bieden…

  € 20,00 € 0,00

Aanbieding

Daarom bestellen bij Natural Goodies!

♥ Gezonde, verantwoorde en ongeraffineerde producten

♥ Speciale selectie diervrije producten: Vega Specials

♥ Gratis verzending binnen NL vanaf € 75,-

♥ Ophalen mogelijk (na afspraak)

♥ Levering in Nederland en België

♥ Eenvoudig betalen met iDeal, MisterCash of bankoverschrijving

Gratis nieuwsbrief met tips, gezonde recepten en voordeel-acties

♥ Recepten en Advies op maat van gediplomeerd voedingsdeskundige

 

© 2011 - 2017 Natural Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie