Business Opportunity

 

Wij zoeken Business Builders die een terugkerend inkomen willen opbouwen voor zichzelf en anderen daarmee willen helpen en een krachtige organisatie van zelfstandige werkende distributeurs neerzetten in Nederland en daarbuiten.

Het gaat om het bedrijf Lifepharm, bestaan al meerdere jaren en zijn een jaar of zes actief met een aantal succesvolle producten op gebied van gezondheid (Beauty, Health & Lifestyle).
Ze zijn iets langer dan een jaar actief in Europa. In Nederland en België nog in de prelaunch fase. En dat biedt kansen voor mensen die nú willen starten en iets voor hun toekomst op willen bouwen

Ik geef hieronder wat basis informatie. Als het je aanspreekt, vind je helemaal onderaan contactgegevens. Stuur ons dan een berichtje.


PRODUCTEN

2 soorten producten Health & Beauty
- natuurlijke voedingsupplementen met als vlaggeschip Laminine (Google maar op Laminine en ervaringen of lees mijn ervaringen op http://www.naturalgoodies.nl ). Wetenschappelijk onderzocht, opgenomen in de PDR (Amerikaanse huisartsen "Bijbel")
- sinds kort: Lamiderm APEX Skincare - luxueus huidverzorgingsserum voor man en vrouw, welke de huid binnen enkele dagen een veel jonger uiterlijk geeft. Zonder agressieve oplosmiddelen middelen, zoals bij sommige producten van andere merken. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Ideaal minder bij kraaienpootjes en rimpels. (lees meer op: http://www.lamidermskincare.com


INVESTERING

- geen noemenswaardige investering: enkel aanschaf producten voor eigen gebruik, zodat je het zelf kunt ervaren en jouw ervaring kunt delen met enthousiasme. (Mensen gaan aan je zien dat je uitstraling verandert, je komt krachtiger en blijer over, ook handig bij je huididge werk, sollicitaties, neven business, social life)
Instappen: ik help je met je inschrijving. Het is handig als je een creditcard of prepaid master of visacard hebt. (Amerikaans bedrijf).


RISICO

- Geen of zeer beperkt risico:
- Geen voorraad vorming, geen dure startpakketen of verplichte maandelijkse inkoop
- Ongebruikte producten kunnen teruggestuurd worden tegen een restock fee


GEEN GEDOE

Heel veel dingen zijn al voor jou geregeld:
- Geen gesleep met pakjes: logistieke afhandeling doet Lifepharm
- Geen gebedel om geld: betaling klantbestelling loopt via Lifepharm
- Geen hard selling van het product (het product verkoopt zichzelf). Gebruik het en deel jouw eigen ervaring en vertel over de ervaringen van anderen.


WAT DOE JE

- Het delen van jouw ervaring met de producten en helpen van klanten en prospects met bestellen en begeleiding met hun gebruik.
- Het delen van jouw kennis en ervaring om Business Builders te leren een business op te bouwen, zoals jij dat zelf leert.
- Bereid zijn te leren en te investeren in kennis en in begeleiding van je team.
Wat krijg je nog meer:
- Je eigen internationale website waar mensen kunnen bestellen of zich kunnen inschrijven als Business Owner of als klant.


UITSTEKEND COMPENSATIEPLAN (video beschikbaar)

- Verschillende wekelijkse en maandelijkse bonussen
- Ongelimiteerde verdiensten
- Het bedrijf betaalt wekelijks uit
- Geen verlies in status bij een minder goede maand
Het gaat om een bedrijf waar écht geld wordt verdiend met goede producten, die mensen helpen met hun gezondheid, schoonheid en financiele situatie door werkende eerlijke producten en een meer dan goed compensatieplan.


WAT IS HET NIET?

- Geen ponzi scheme waarbij je betaald wordt uit de inschrijvingsfee van nieuwe geworvenen. Het is integer zaken doen en mensen écht helpen.
-Het is geen get-rich-quick programma. Je wordt betaald naar wat je presteert, maar er is geen limiet. Ik ken mensen die er in de 2e maand meer dan 2000 euro mee hebben verdient en in landen waar het al wat langer actief is, worden tonnen verdiend. In Europa zijn we net gestart en staat het nog in de kinderschoenen en dat biedt kansen.

Ik zoek dan ook positief ingestelde, integere mensen die er plezier in hebben om anderen te helpen (met verbeteren van hun gezondheid, schoonheid en/of financiele situatie) én die in staat zijn om vanuit hun enthousiasme, op integere wijze een business op te bouwen samen met hun team (rekening houdend met de regelgeving in Europa). Die zichzelf en hun team kunnen begeleiden naar financiele vrijheid, financiele onafhankelijkheid en de mogelijkheid te werken wanneer je wilt en wáár je dat wilt en je leven te leven zoals jij dat wilt. Live your best life!

Parttime beginnen naast een bestaande baan, business of vanuit een uitkering is prima te doen.

3 instapniveau's:

  • Big Business - Leader: Bouwen van een grote organisatie en bereiken meer dan fulltime inkomen en financiele vrijheid
  • Medium Business - Builder: Het creeeren van een aanvullend inkomen
  • Small Business: - Owner: Het verkrijgen van korting op de producten voor eigen gebruik en familie

Als deze drie opties op dit moment niet voor jou zijn, dan nodig ik je uit om klant te worden en Laminine te gebruiken om je beter, fitter, energieker en vitaler te voelen.


Meer lezen over onze eigen ervaringen met Laminine kun je op deze website onder het kopje “Laminine”


Een video over de business opportunity vind je hier:
Check out this video about a revolutionary business opportunity:
http://lpgnapi.azurewebsites.net/vid?recid=LPGNDXXY54097


Aanmelden of bestellen: http://naturalgoodies.mylifepharm.com (kies “join now”).


INTERESSE?


Stuur ons een email op info@naturalgoodies.nl met jouw contactgegevens en we nemen contact op met jou voor een korte kennismaking en uitleg over de verdiensten en wat het verdienpotentieel is via een video (engelstalig).

Hartelijke groet,
Roeland

Aanbieding

AlkaGreens 300 gram € 39,95 € 37,50

Daarom bestellen bij Natural Goodies!

♥ Gezonde, verantwoorde en ongeraffineerde producten

♥ Speciale selectie diervrije producten: Vega Specials

♥ Gratis verzending binnen NL vanaf € 75,-

♥ Ophalen mogelijk (na afspraak)

♥ Levering in Nederland en België

♥ Eenvoudig betalen met iDeal, MisterCash of bankoverschrijving

Gratis nieuwsbrief met tips, gezonde recepten en voordeel-acties

♥ Recepten en Advies op maat van gediplomeerd voedingsdeskundige

 

© 2011 - 2017 Natural Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie